Servicii

Design REZIDENTIAL

Designul interior pentru apartamentul sau casa ta porneste de la stabilirea stilului pe care ti-l doresti si de la definirea viziunii pe care o ai. Amenajarea spatiilor este gandita pentru a acoperi nevoile familiei tale si  personalitatea fiecaruia in cazul camerelor individuale. Tinem cont de bugetul si timpul pe care vrei sa le aloci implementarii proiectului pentru a iti oferi realistic cele mai eficiente solutii pentru tine.

Vezi portofoliu

Design OFFICE

Amenajarea birourilor si a spatiilor de lucru (zone comune, sali de conferinta, open space offices) presupune optimizarea spatiului pentru a asigura atat comfortul dorit in desfasurarea activitatii cat si pentru a putea incorpora solutiile tehnice de lucru necesare.

Dincolo de aspect si reprezentarea imaginii companiei, proiectele de design interior pe care le realizam pentru spatii office asigura eficientizarea acestora cu incadrarea in restrictiile impuse de cele mai multe de ori de contractele de inchiriere pentru aceste spatii.

Vezi portofoliu

Design COMERCIAL

Un proiect de design interior comercial tine cont de elementele de branding ale companiei tale pentru a oferi imaginea dorita clientilor tai
Daca business-ul tau presupune interactiunea cu clientii in spatiile proprii sau inchiriate, iti putem oferi solutii de design interior unitare pe care le putem implementa in aceeasi linie in mai multe puncte de lucru, adaptandu-le la conditiile individuale din fiecare.
Dincolo de atmosfera creata si imagine, vom concepe un proiect care sa asigure fluiditatea necesara in dinamica angajatilor si a clientilor, pentru ca business-ul tau sa beneficieze in totalitate de posibilitatile spatiului in care se afla.

Vezi portofoliu