Despre noi

DESPRE AMBIANTART22


Am format in inima Iasului o echipa dedicata si creativa de arhitecti, pasionati de amenajari interioare, condusa de arhitect George Subotnicu. Din biroul nostru din str. Sf. Lazar, suntem prinsi in vibratia unui oras in continua modernizare si de energia noilor mentalitati care il modeleaza.

In momentul in care proiectele noastre de amenajari interioare se transpun in realitate, ele devin parte din viata si personalitatea clientilor nostri. Creem concepte care sa ii reprezinte si care sa le ofere stilul, comfortul si bucuria pe care si le-au dorit.

Punem accent pe valoarea lucrului bine gandit si bine facut. Experienta dobandita in ultimii ani in amenajari interioare ne-a invatat ca un proiect reusit este cel in care cerintele si asteptarile au fost clarificate de la bun inceput. De aceea, comunicarea deschisa si intelegerea viziunii clientilor au devenit principalele noastre puncte de focus cand pornim la drum.

Am realizat proiecte de amenajări interioare / exterioare, design industrial, office si comercial, design rezidențial și design colectiv atât în țară, cât și în străinătate.Dincolo de experienta practica si studiile de arhitectura care stau la baza profesiei noastre, am reusit sa oferim clientilor nostri servicii profesionale si datorita tehnologiilor moderne de grafica si proiectare 3D pe care le folosim, mult superioare instrumentelor clasice de design.

In plus, lucram in baza unui angajament reciproc de seriozitate si respect, atat in relatia cu clientii, cat si cu colaboratorii nostri alesi cu grija – furnizori in amenajari interioare sau producatori de mobilier la comanda.

Clientii nostri spun